Ilmanvaihto

Flexit-ilmanvaihtokoneet, 5 vuoden tehdastakuulla, ilmanvaihto tuottaa puhdasta ja terveellistä ilmaa

Flexit-tuotteet valmistaa norjalainen yhtiö, jolla on jo 35 vuoden laaja kokemus erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisestä. Kaikki tuotteet on valmistettu pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. (Spirit –sarjan koneissa on erityisesti huomioitu pohjoisen kylmät olosuhteet).

Spirit-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet ovat uuden sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla.

Flexit-ilmanvaihtokoneet ovat ainoa ilmanvaihtokoneena Suomen markkinoilla oleva täydellä 5 vuoden tehdastakuulla varustettu kone. Nykyaikaisen ilmanvaihtokoneen puhaltimen elinikä on kaikilla merkeillä noin 5 vuotta. Täten Flexitin takuu kattaa siis mahdollisesti tänä aikana tiensä päähän tulleet puhaltimet. Puhaltimien arvo on noin 1 000 €. Flexit tehtaana kustantaa myös vaihtotyöstäkin mahdolliset aiheutuneet kustannukset matkakuluineen eli asiakkaan ei tarvitse pelätä mitään piilokuluja vaihtotyössä.

Energiansäästöä antaa laadukas rakenteinen pyöriväkennoinen lämmöntalteenotto verrattuna esimerkiksi herkästi jäätyvämpään  vastaristivirtakennoon. Flexitin ilmanvaihtokoneen jälkilämmityspatteri lähtee käyntiin vasta noin 15 pakkasasteen tienoilla ja tulopuhallinta ei missään nimessä katkota kokonaan kesken ilmanvaihdon. Eli ts. asukkaalta ei lopu asunnossaan Flexitin ilmanvaihtokoneella happi kesken. Esimerkiksi vastaristivirtakoneissa sähkövastukset lähtevät toimintaan heti vain muutaman pakkasasteen jälkeen. Täten asiakas voi säästää jopa 200 euroa sähkökustannuksissa vuositasolla valittuaan Flexitin pyöriväkennoisen ilmanvaihtokoneen. Laadukkaan ilmanvaihdon viimeistelee vakiona toimitettava markkinoiden tehokkain EU7-suodatustaso niin tulo- kuin poistopuolella.

Myöskään erillistä kondenssiviemäröintiä ei Flexitin ilmanvaihtokoneissa tarvita, joka luo heti myös säästökustannuksia koneen asennustöissä. Flexit pitää myös sisäilman sopivan kosteana, eikä kuivata sitä liikaa, joka on yleinen tiedossa oleva ongelma esimerkiksi vastaristivirtakoneissa. Tällöin kohteeseen ei tarvitse hankkia enää erillisiä ilmankostuttimia, jotka maksavat usein useita satoja euroja.

Flexitin etuna on myös sen erinomainen hiljaisuus.

 

Flexit Spirit UNI 3

 

Valikoimassamme nyt myös Nibe poistoilma lämpöpumput, esim. Nibe F470

Täydellinen lämpöpumppulaitteisto, joka tuottaa lämpöä, lämmittää käyttöveden, vaihtaa ilman hallitusti, lämmittää tuloilman sekä ottaa energian talteen. NIBE F470:ssä on kaikki tarvittava LVI -tekniikka yhdessä laitteessa. F470 on markkinoiden helppokäyttöisin ja hiljaisin poistoilmalämpöpumppu.

 

Keskuspölynimurit

Flexit keskuspölynimuri on helppo asentaa niin uusiin kuin vanhoihin asuntoihin.

Hengittämällämme ilmalla on suuri vaikutus terveyteen. Vietämme ajastamme jopa 90% sisällä. Suuressa osassa asunnoista sisäilma on liian huono. Kun imuroit tavallisella pölynimurilla, haitallinen hienojakoinen pöly pääsee ulos pölypussista. Keskuspölynimuri ratkaisee tämän ongelman imemällä kaiken pölyn ja puhaltamalla haitallisen hienopölyn ulos talosta. Keskuspölynimurin asentaminen on enemmän kuin taloudellinen investointi. Se on tärkeä arvovalinta.