Ilmanvaihto

Flexit-ilmanvaihtokoneet, 5 vuoden tehdastakuulla, ilmanvaihto tuottaa puhdasta ja terveellistä ilmaa

Flexit-tuotteet valmistaa norjalainen yhtiö, jolla on jo 35 vuoden laaja kokemus erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisestä. Kaikki tuotteet on valmistettu pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. (Spirit –sarjan koneissa on erityisesti huomioitu pohjoisen kylmät olosuhteet).

Spirit-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet ovat uuden sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla.

Flexit-ilmanvaihtokoneet ovat ainoa ilmanvaihtokoneena Suomen markkinoilla oleva täydellä 5 vuoden tehdastakuulla varustettu kone. Nykyaikaisen ilmanvaihtokoneen puhaltimen elinikä on kaikilla merkeillä noin 5 vuotta. Täten Flexitin takuu kattaa siis mahdollisesti tänä aikana tiensä päähän tulleet puhaltimet. Puhaltimien arvo on noin 1 000 €. Flexit tehtaana kustantaa myös vaihtotyöstäkin mahdolliset aiheutuneet kustannukset matkakuluineen eli asiakkaan ei tarvitse pelätä mitään piilokuluja vaihtotyössä.

Energiansäästöä antaa laadukas rakenteinen pyöriväkennoinen lämmöntalteenotto verrattuna esimerkiksi herkästi jäätyvämpään  vastaristivirtakennoon. Flexitin ilmanvaihtokoneen jälkilämmityspatteri lähtee käyntiin vasta noin 15 pakkasasteen tienoilla ja tulopuhallinta ei missään nimessä katkota kokonaan kesken ilmanvaihdon. Eli ts. asukkaalta ei lopu asunnossaan Flexitin ilmanvaihtokoneella happi kesken. Esimerkiksi vastaristivirtakoneissa sähkövastukset lähtevät toimintaan heti vain muutaman pakkasasteen jälkeen. Täten asiakas voi säästää jopa 200 euroa sähkökustannuksissa vuositasolla valittuaan Flexitin pyöriväkennoisen ilmanvaihtokoneen. Laadukkaan ilmanvaihdon viimeistelee vakiona toimitettava markkinoiden tehokkain EU7-suodatustaso niin tulo- kuin poistopuolella.

Myöskään erillistä kondenssiviemäröintiä ei Flexitin ilmanvaihtokoneissa tarvita, joka luo heti myös säästökustannuksia koneen asennustöissä. Flexit pitää myös sisäilman sopivan kosteana, eikä kuivata sitä liikaa, joka on yleinen tiedossa oleva ongelma esimerkiksi vastaristivirtakoneissa. Tällöin kohteeseen ei tarvitse hankkia enää erillisiä ilmankostuttimia, jotka maksavat usein useita satoja euroja.

Flexitin etuna on myös sen erinomainen hiljaisuus.

 

Flexit Spirit UNI 3

 

 

FLEXIT-HUONEILMANVAIHTOLAITE TARJOAA TASAPAINOISEN ILMANVAIHDON JA LÄMMÖN TALTEENOTON ERILLISTILASSA.

Tämä puolestaan takaa hyvän sisäilman ja paremman mukavuuden. Tuotteiden kautta huoneeseen tulee puhdasta, suodatettua ja raikasta ilmaa ja poistavat käytetyn ilman. Huoneilmanvaihtolaitteet keräävät lämmön talteen ja säätävät tuloilman lämpötilaa tuottamatta kylmää vetoa. Tuotteissa on moderni ohjaus, ja ne voidaan asentaa yksittäin, pareittain tai sarjana.

  • Tasapainoinen ilmanvaihto erillistilaan. Roomie-One-Wifi-2
  • Lämmön talteenotto 70–80 %
  • Takaa hyvän ja miellyttävän sisäilman
  • Suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
  • Yksinkertainen ja nykyaikainen ohjaus
  • Helppo asennus

HUONEILMANVAIHTOLAITE ROOMIE ONE WIFI

Roomie One Wifi tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Käytetty sisäilma poistuu lämmönvaihtimen kautta, joka kerää lämmön talteen ennen puhallinta. Kylmä ulkoilma lämmitetään ja suodatetaan ja syötetään sitten huoneeseen tuloilmana. Ilman suunta vaihtuu 70 sekunnin välein. Kun asennetaan kaksi tällaista huoneilmanvaihtolaitetta, tilaan saadaan tasapainoinen ilmanvaihto. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla useita ilmanvaihtolaitteita voidaan kytkeä yhteen ja ohjata Android-/iOS-sovelluksen kautta. Siten asennus on hyvin yksinkertainen eikä ohjaukseen tarvita kaapelointia. Sähköasentajaa ei tarvita, sillä huoneilmanvaihtolaitteen toimitukseen kuuluu valmiiksi asennettu virtajohto ja pistoke. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteen voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Roomie One Wifissä on suodattimen varoitustoiminto, kosteustunnistin ja ajastintoiminnot.

HUONEILMANVAIHTOLAITE ROOMIE DUAL

Roomie Dual tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Laitteen kaksi tuuletinta takaavat jatkuvan tasapainoisen tulo- ja poistoilman. Keraaminen lämmönvaihdin ottaa lämmön talteen poistoilmasta ja säätää suodatetun tuloilman lämpötilaa. Sähköasentajaa ei tarvita, sillä huoneilmanvaihtolaitteen toimitukseen kuuluu valmiiksi asennettu virtajohto ja pistoke. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteen voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Roomie Dual Wifin voi asentaa kosteaan tilaan, ja laitteessa on suodattimen varoitustoiminto, kosteustunnistin ja säädettävät ajastintoiminnot.

HUONEILMANVAIHTOLAITE EQ 2

Eq 2 on täydellinen sarja, johon kuuluu kaksi yhteisesti ohjattua huoneilmanvaihtolaitetta. Laitteet tarjoavat tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Toinen huoneilmanvaihtolaite huolehtii poistoilmasta ja toinen tuottaa suodatettua, lämpötilasäädettyä tuloilmaa. Lämmönvaihdin ottaa lämmön talteen poistoilmasta ja lämmittää sitten tuloilmaa. Huoneilmanvaihtolaitteiden toiminta vaihtuu tulo- ja poistoilman välillä 70 sekunnin välein. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteet voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Molempia laitteita ohjataan yhteisellä ohjaustaululla, johon on kytketty signaalikaapelit. Ohjaustaulu kytketään kiinteästi verkkovirtaan. Eq 2:ssa on suodattimen varoitustoiminto ja ajastintoiminnot.

Roomie-Eq-2

 

http://www.heatco.fi/pdf/esitteet/Heatco-Flexit-DB-116194FI2.pdf

 

 

Valikoimassamme nyt myös Nibe poistoilma lämpöpumput, esim. Nibe F470

Täydellinen lämpöpumppulaitteisto, joka tuottaa lämpöä, lämmittää käyttöveden, vaihtaa ilman hallitusti, lämmittää tuloilman sekä ottaa energian talteen. NIBE F470:ssä on kaikki tarvittava LVI -tekniikka yhdessä laitteessa. F470 on markkinoiden helppokäyttöisin ja hiljaisin poistoilmalämpöpumppu.

 

Keskuspölynimurit

Flexit keskuspölynimuri on helppo asentaa niin uusiin kuin vanhoihin asuntoihin.

Hengittämällämme ilmalla on suuri vaikutus terveyteen. Vietämme ajastamme jopa 90% sisällä. Suuressa osassa asunnoista sisäilma on liian huono. Kun imuroit tavallisella pölynimurilla, haitallinen hienojakoinen pöly pääsee ulos pölypussista. Keskuspölynimuri ratkaisee tämän ongelman imemällä kaiken pölyn ja puhaltamalla haitallisen hienopölyn ulos talosta. Keskuspölynimurin asentaminen on enemmän kuin taloudellinen investointi. Se on tärkeä arvovalinta.