Maalämpöpumput

maalämpö-vaakasuoraGlashaus_Pultdach.fh11

MAALÄMPÖ ON VUORENVARMA INVESTOINTI

Maalämpö on suomalaisiin oloihin sopivin lämmitysjärjestelmä;
auringon maahan sitoutunutta lNibetämpöä on saatavilla ympäri koko vuoden ja maalämpöpumppu pystyy keräämään suurimman uusiutuvan energiamäärän. Maalämmön hankinta maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina, lämmitystä uusiessa voit säästää jopa 80 % energiassa.

Kaikista lämmitysmuodoista maalämpö on paras suoja energiakustannuksissa, jos energiahinta nousee Keski-Eurooppalaiselle tasolle! Lämpöpumpuista se käyttää vähiten sähköä kylmimpinä talvipäivinä, kun pörssisähkö on kalleimmillaan.

Maalämpö on huolettomuutta. Erittäin suuri uusiutuvan energian osuus on ympäristöystävällisyyttä. Ja NIBE:n maalämpöpumppuihin voit lisätä energiatehokkaan viilennyksen, jossa maan sisällä olevaa viileyttä siirretään sisätiloihin ilman kompressorin käyttöä.

 

 

lataus

 

 

 

Maalämpöpumppu hyödyntää maahan, kallioon tai vesistöön varautunutta energiaa. Alkuinvestoinniltaan maalämpöpumput ovat yleensä suhteellisen kalliita, mutta myös tehokkaimpia lämpöpumppulaitteita. Kun maalämpöpumppu on oikein mitoitettu, se toimii hyvällä hyötysuhteella pitkiä jaksoja lämmityskaudella ja huipputehon lisätarve katetaan useimmiten sähkövastuksella. Yleensä maalämpöpumppuinvestointi on sitä kannattavampi, mitä suurempi kiinteistö on.

Myös talvella ja kun auringon säteet ovat melkein kadonneet, on ympäristö valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.

Maalämpöpumppu on nykyään erittäin suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Maalämpöpumppujen avulla ympäristössä olevaa energiaa voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpusta riippuen. Koska energiaa kuluu vain lämmön siirtoon maaperästä rakennukseen, on maalämpö käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto.

 

Sekä NIBE maalämpö

MIKSI VALITA PUMPUKSI
NIBE F1145/F1245?
• Teholuokat 5, 6, 8, 10 ja 12 kW (F1145
ja F1245), lisäksi 15 ja 17 kW (F1145)
• Selkeä ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli
• Energialuokka jopa A+++
• Taattua NIBE laatua
• NIBE Uplink etävalvonta ja -ohjaus, mukana
Smart Price Adaption pörssisähköohjaus
• Erittäin hiljainen
• Kierroslukuohjatut kiertovesipumput
• Monipuolinen lisävarustevalikoima

Valittavan NIBE-maalämpöpumpun koko ja malli riippuu talon asuinpinta-alasta, perheenjäsenten lukumäärästä ja näiden perusteella lasketusta energiatarpeesta.

Mitä suurempi talo ja energiankulutus, sitä suurempia ovat myös tulevat säästöt. Alle 100 neliömetrin taloon on harvoin kannattavaa asentaa maalämpöpumppua, koska energiankulutus on suhteellisen pieni – mutta oikea ratkaisu saattaa silloin olla NIBE-ulkoilmalämpöpumppu.

 

Gebwell-Qi_maalampopumppu-

Nyt meiltä saatavilla myös Gebwell Qi maalämpöpumppu !!

Energiatehokas ja toimintavarma maalämpöpumppu erityisesti omakotitalojen lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden valmistamiseen. Qi maalämpöpumppu on suunniteltu Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin, toimii kovallakin pakkasella.

  • Erittäin hiljainen
  • Kompakti koko
  • Toimintavarma
  • Helppo käyttää

Lue lisää Gebwell Qi maalämpöpumpuista

Gebwell lämpöpumput ovat suomalaista laatutyötä aina suunnittelusta valmistukseen asti. Lämpöpumppuvalikoimassa on sopiva ratkaisu sekä omakotitaloihin että suurempiin kiinteistöihin ja niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Gebwell lämpöpumput ovat hiljaisia ja energiatehokkaita ja niillä voidaan toteuttaa myös kiinteistön jäähdytys.

Gebwell lämpöpumput

  • Käyntiääneltään erittäin hiljaisia
  • Laadukkaista komponenteista valmistettu
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Energiatehokkaita, energiatehokkuusluokka A+++*
  • Takuu viisi vuotta

* Järjestelmän energiatehokkuusluokka, keskimääräiset olosuhteet, lattialämmitys

Katso Gebwell säästölaskurilla kuinka paljon voisit säästää maalämmöllä – avaa laskuri

 

Logo GEBWELL

 

 

Takuu 6 vuotta, kompressoritakuu 10v.

IVT Greenline HE

IVT Greenline HE:ssä on uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumppu sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Se vähentää sähkönkulutusta entisestään ja pienentää näin myös lämmityskustannuksia.

A-luokan matalaenergiakiertovesipumppujen ja edistyneen ohjaustekniikan ansiosta säästät enemmän kuin tavallisella lämpöpumpulla.

Menoveden korkean lämpötilan (+65 astetta), ansiosta lämpöpumppu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvaamaan vanhan öljykattilan, jolloin myös lämpöpatterit on mukautettu korkeammille lämpötiloille.

Energianmittausjärjestelmä (ESM) näyttää tuotetun energian määrän kilowattitunteina. Näytössä näkyvät sekä lämmityksen että käyttöveden lukemat, minkä ansiosta energiankulutusta on mahdollista seurata tarkasti. Kulutusta seuraamalla on helppo saada vastaus siihen, miten omien tottumusten tai pumpun asetusten muuttaminen vaikuttaa energiansäästöön.

Kauko-ohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.

6 vuoden takuulla

HE

 

 

 

 

 

IVT PremiumLine HQ – älykkäämpi lämpöpumppu

Lämpöpumpussa on kaksi A-luokan kiertovesipumppua. Yhdessä täysin uuden kylmäpiirin kanssa tämä matalaenergiatekniikka tuo jopa xxx euron lisäsäästöt vuosittain.

AWS II on patentoitu toiminto, joka mukauttaa lämpöpumpun käyttöveden tuotannon tarpeen mukaan. Jos käytät paljon lämmintä vettä, alkaa lämpöpumppu tuottaa välittömästi lisää käyttövettä, mutta kun käytät vähemmän, lämpöpumppu optimoi käyttöveden tuotannon. Näin säästyy sekä energiaa että rahaa.

IVT PremiumLine HQ on varustettu uudenlaisella äänieristyksellä, mikä tekee siitä kaikkien aikojen hiljaisimman maalämpöpumppumme. Ääniteho on vain 45 desibeliä, mikä vastaa suunnilleen keskustelua normaalilla äänenvoimakkuudella.

Lämpöpumpun päivitetyn Rego 1000 -ohjausjärjestelmän ansiosta voit säätää lämmitystä nopeasti ja helposti. Valikossa esitetään selkeästi lämpöpumpun toiminnot, käyttötila ja säästöt. Säädöt teet vain muutamaa nappia painamalla.

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.

6 vuoden takuulla

HQ