Vesikiertoinen lattialämmitys

Enerline lattialämmitys

  • omakotitalot ja mökit
  • pari- ja rivitalot
  • teollisuuskiinteistöt, hallit ja varastot
  • luhtitalot ja kerrostalot
  • liikekiinteistöt, toimistot, kauppakeskukset ja myymälät
  • hoivakodit ja palvelurakennukset
  • sulanapito- ja jäähdytys

Viihtyisyyttä energiatehokkaasti

Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentama lattialämmitysjärjestelmä on myös täysin huoltovapaa ja vaivaton ylläpitää. Teemme lattialämmitysjärjestelmien asennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Tuusula, Hyvinkää, Hämeenlinna ja lisäksi koko Uusimaa.

 

Laadukas ja luotettava valinta

Enerline lattialämmitys on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Hyvän laadun ja hintakilpailukykyisyytensä ansiosta se on saavuttanut suosiota ympäri Suomea ja markkinat ovat voimakkaasti kasvavat.

Enerline lattialämmitys on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Vesikiertoinen lattialämmitys on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit valita lämmönlähteeksi sopivimmaksi arvioimasi vaihtoehdon, kuten kaukolämmön, maalämpölämmön, öljyn, sähkölämmitystä unohtamatta.

Katso Enerline -esite tästä

Kaikki Enerline – lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri puolella Eurooppaa, joten varaosien saanti on taattua.

Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä kymmenen (10) vuoden takuun. Korvauksen yläraja on 2 500 000 €. Enerline– lämpöputket täyttävät DIN 16892 ja DIN 4726/4729 vaatimukset.

Jakotukeilla, liittimillä, toimilaitteilla ja termostaateilla on valmistajien tuotteilleen myöntämät kahden (2) vuoden takuut.